Üdvözöljük a Vásártér Bt. weboldalán!
Nyitva tartás egységesen: 07:00 – 14:00

Bemutatkozás

A VÁSÁRTÉR BT. 1990-ben alakult. Az alapítás óta vendéglátással foglalkozunk. Ez egy kisebb családi vállalkozás, amely apáról gyermekre száll, igyekszünk tradicionálisan a vállalkozást fenntartani és folyamatosan fejleszteni a piac azon szegmensében, amely ezt lehetővé teszi.

Jelenlegi helyzet!

2000 óta közétkeztetési feladatokat látunk el. Az első bérelt főző konyhánk üzemeltetését Zalaapátiban kezdtük meg, ezután Pakodon, 2011-óta Pókaszepetken, 2012-óta Sümegcsehin, 2015-óta Zalaszentgróton végezzük munkánkat és jelenleg folytatjuk ezeken a helyeken. Jelenleg tehát négy főzőkonyhát üzemeltetünk, amelyek Sümegcsehin, Zalaapátiban, Zalaszentgróton, Pakodon vannak, ahol szakképzett szakácsok és konyhai kisegítők dolgoznak.Kiszállítást vállalunk, rendelkezünk megfelelő járművekkel, amelyek engedéllyel ellátottak.

Fejlesztési lehetőség!
Folyamatos közbeszerzési eljárások során próbáljuk a piaci helyzetünket megtartani, bővülni, amely során, mivel ez egy verseny természetesen nyerünk és vesztünk is el konyhákat, de amely konyhákat megnyerjük igyekszünk 100 % osan megfelelni.

A csapat!
Erős, energikus, fiatalos csapattal rendelkezünk, akik próbálnak mindent megtenni, hogy minél ízletesebb legyenek ételeink, minél gyorsabb legyen a kiszolgálás, minél jobban meg legyenek elégedve a nálunk étkezők.

 

 

Számunkra első a gyermek!
A konyhák működtetése során bölcsödés, óvodás, iskolás, középiskolás gyermekek valamint idősek számára biztosítunk étkezést és vendég étkezőket is szívesen látunk.

Szabályok!
A kötelezően előírt HACCP rendszerrel mind a négy főzőkonyhán rendelkezünk, amelynek szempontjai szerint működik a főzés azóta is. Ez a kötelezően előírt veszélyelemzés minden iskolakonyhát alapjaiban javított fel.

Minőség-Mennyiség-Árarány!
Minden konyhánkon elsődleges szempontnak tartunk egy bizonyos minimum minőség megtartását, amely az adott közösség elvárásainak megfelel, természetesen az adott feltételek figyelembevételével, ár-minőség arányában. Mindezek mellett a szigorú törvényelőírásoknak is megfelelünk, folyamatosan kapcsolatot tartunk az ellenőrző szervekkel, akik az étlapjainkat is ellemzik és segítenek az esetleges veszélyforrások feltárásában, kiküszöbölésében, hogy minél kevesebb probléma legyen konyháink működése során.

Menü!
Az étrend összeállítása során a törvényi szabályozás szerint előírt anyagnormákkal dolgozunk, amelyeket az ÁNTSZ folyamatosan (évente) ellenőriz, ezt nyomon követve üzemeltetjük konyháinkat, próbálunk a vendégeink elégedettségével törődni, hogy minél kevesebb probléma adódjon az étkeztetések során.

A helyi termék, helyi embereknél!
Igyekszünk működésünk során a helyi termelőket támogatni, gyerekeknek a helyi termékeket adni.

Buli van!
Rendezvényeket vállalunk, amely során a rendezvény teljes körű leszervezését – terítéstől az étel kiszolgálásáig, főzés, elkészítéséig- vállaljuk. Maximális kapacitásunk nincs, 50-500 főig már minden létszámban készítettünk már.